Ngarep > Produk > Mesin Nggawe Paper Bag > Mesin Amplop Gelembung Kertas > Mesin Nggawe Senyawa Kertas Gelembung Kertas
Mesin Nggawe Senyawa Kertas Gelembung Kertas
  • Mesin Nggawe Senyawa Kertas Gelembung KertasMesin Nggawe Senyawa Kertas Gelembung Kertas
  • Mesin Nggawe Senyawa Kertas Gelembung KertasMesin Nggawe Senyawa Kertas Gelembung Kertas
  • Mesin Nggawe Senyawa Kertas Gelembung KertasMesin Nggawe Senyawa Kertas Gelembung Kertas

Mesin Nggawe Senyawa Kertas Gelembung Kertas

Minangka supplier Paper Gelembung Paper Compound Making Machine sing dipercaya lan manufaktur, kita ngerti pentinge nyukupi syarat pelanggan. Mesin kita bisa disesuaikan kanggo nampung macem-macem ukuran kertas lan film gelembung, kekandelan, lan pola senyawa. Kita usaha kanggo ngirim mesin sing selaras karo kabutuhan produksi tartamtu lan gawé bahan senyawa sing cocog specifications pas.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Ringkesan

Mesin Nggawe Senyawa Kertas Gelembung Kertas minangka piranti sing inovatif lan efisien sing dirancang kanggo ngasilake materi senyawa gelembung kertas sing berkualitas tinggi. Mesin canggih iki nggabungake kertas lan bungkus gelembung kanggo nggawe bahan kemasan sing unik lan serbaguna sing menehi perlindungan lan bantalan sing apik.

Nggunakake mesin iki, manufaktur bisa ngatur kekandelan lan ukuran materi senyawa gelembung kertas kanggo cocog karo kabutuhan packaging tartamtu. Materi senyawa kasebut digawe kanthi laminating lapisan bungkus gelembung ing antarane rong lapisan kertas, nggawe penghalang protèktif sing kanthi efektif nglindhungi barang-barang sing rapuh nalika dikirim lan ditangani.

Mesin Nggawe Senyawa Kertas Gelembung Kertas promosi praktik kemasan sing ramah lingkungan, amarga nggunakake bahan sing bisa didaur ulang lan nyuda kabutuhan plastik siji-siji. Materi senyawa bisa didaur ulang bebarengan karo sampah kertas biasa, nyumbang kanggo ekonomi sing luwih lestari lan bunder.

Atribut Mesin Nggawe Senyawa Kertas Gelembung Kertas

Model No.:KPEB-700-PB-1

Merk:ZHENGDING

Industri sing ditrapake:Pabrik Pabrik

Service metu-saka-babar pisan:Dhukungan Teknis Video, Dhukungan Online, Suku Cadang

Ngendi nyedhiyakake layanan lokal (ing negara ngendi ana outlet layanan ing luar negeri):ora ana

Lokasi Showroom (ing negara ngendi ana kamar sampel ing luar negeri):ora ana

status:Anyar

Jinis mesin:Mesin Pembentuk Tas

Bahan tas:kertas

Kontrol pemrograman:ya wis

panggonan asal:Cina

wektu babar pisan:1 Taun

Titik jual inti:Gampang Dioperasi, Umur Panjang, Kontrol Jarak Jauh, Pabrikan Fleksibel, Multifungsi

jinis marketing:Liyane, New Product 2020

Laporan uji mekanik:Kasedhiya

Inspeksi pabrik video:Kasedhiya

periode babar pisan komponen inti:1 Taun

Komponen inti:Motor

Garansi:1 Taun

kahanan:Anyar

Lokasi Showroom:ora ana

Bahan:kertas

Komputerisasi:ya wis

Laporan Uji Mesin:Kasedhiya

Video Outgoing-inspeksi:Kasedhiya

Garansi Komponen Inti:1 Taun

Titik Sade Utama:Gampang Operate

Panggonan Asal:Zhejiang, Cina

Kacepetan Max:70 pcs/Min

Industri sing ditrapake:industri ekspres

Jeneng merek:zhengding

Nomer Model:KAP-700

Ukuran (L * W * H):1900*2600*2300

jeneng produk:Mesin Pembuat Amplop Gelembung Kertas Kraft

Kacepetan eksekusi mekanik:25-70 PCS / min

Jembar maksimal nggawe tas (dhuwur tas):600mm (kalebu ilat amplop)

Tegangan kerja:380V50HZ, telung fase lan papat kabel

Panjang tas maksimal (jembar tas):500 mm

jembaré unwinding efektif:1250 mm

Diameter unwinding sing efektif:1200 mm

Bobot mekanik: 6000KG Ukuran: 1900mm/2600mm/2300mm(L/W/H)
Daya serep: 30KW Tipe Tas: tas kurir
Tegangan: 380V 50Hz Bobot: 6000 KG

Kemampuan Penyetor & Informasi Tambahan

Kemasan:palet kayu, paket film stretch

Transportasi:Samudra, Tanah

Panggonan Asal:Cina

Kapabilitas Pasokan:5 Set / Set saben Sasi

Sertifikat:CE

Jinis Pembayaran:L/C, T/T

Incoterm:FOB

Kemasan & Pangiriman

Unit Penjualan:
Setel / Setel
Tipe Paket:
palet kayu, paket film stretch
Tuladha Gambar:

informasi produk

jeneng produk:
Gelembung Kertas KraftMesin Pembuat Amplop
Maks. kacepetan:
70pcs / min
Panjang tas maksimal (jembar tas)
500 mm
jembaré unwinding efektif
1250 mm
Bahan:
kertas kraft
Diameter unwinding sing efektif
1200 mm
Bobot mekanik
6000KG
ukuran
19000mm/2600mm/2300mm(L/W/H)
Daya serep
30KW

Perusahaan Kita

Wenzhou Zhengding Packaging Machinery Co., Ltd minangka perusahaan teknis profesional sing nyedhiyakake R&D lan nggawe peralatan pengepakan. Perusahaan duwe sejarah 24 taun lan kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing lapangan iki. Kita nyoba sing paling apik kanggo nyedhiyakake produk sing berkualitas lan layanan sing paling apik kanggo para klien kanthi semangat nggoleki sing luwih apik. Ana luwih saka 30 jinis mesin kanggo pilihan sampeyan, kayata mesin nggawe tas kejut gelembung, mesin alat tulis, mesin pemotong silang tliti dhuwur lan mesin slitting lsp. Departemen R&D ing perusahaan kita bisa ngatur mesin berteknologi tinggi sing bisa cocog karo sampeyan kabutuhan.

Kanggo wektu sing suwe, kita tetep hubungan bisnis kerjasama sing stabil karo akeh hadiah sing berkualitas tinggi ing industri iki sing nggawe kita duwe pangerten sing luwih jero babagan industri kemasan lan alat tulis lan tetep sensitivitas dhuwur kanggo inovasi teknis ing industri iki. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu nambah karir kanthi tulus.

Perusahaan Kita


Hot Tags: Mesin Nggawe Senyawa Kertas Gelembung Kertas, Disesuaikan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, CE, Lanjut

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.