Ngarep > Babagan awake dhewe >Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Babagan Zhengding

Wenzhou Zhengding Packaging Machinery Co., Ltd minangka perusahaan teknis sing nyedhiyakake R&D lan manufaktur e-commerce packing Bag Making Machine lan PP Office Stationery Making Machine. Kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing mesin manufaktur, terus-terusan njupuk "nguber transendensi" minangka misi perusahaan. Nyoba sing paling apik kanggo nyedhiyakake produk sing berkualitas lan layanan sing paling apik kanggo para klien. Kita duwe baris produksi lengkap tas kemasan e-commerce sing ramah lingkungan lan mesin nggawe tas kantor PP kanggo pilihan lan referensi sampeyan lan bisa nyukupi kabutuhan kualitas lan output produk. Departemen R&D ing perusahaan kita uga bisa ngatur peralatan otomatis kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan babagan peralatan pengepakan lan tas sing ora standar, uga kanggo mesthekake keunggulan teknis peralatan mesin pengepakan lan tas nggawe perusahaan sampeyan. Kanggo dangu, kita tetep sesambetan bisnis kerjasama stabil karo akeh perusahaan kualitas dhuwur ing industri iki kang nggawe kita duwe pangerten luwih jero babagan e-commerce packing lan PP industri alat tulis kantor lan tetep sensitivitas dhuwur kanggo inovasi technical ing industri iki. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu nambah karir kanthi tulus.

Info Perusahaan

Tipe Bisnis:
Produsen
Range produk:
Mesin Packaging, Mesin Produksi Kertas
Produk/Layanan:
Mesin Nggawe Tas, Mesin Nggawe Tas Gelembung, Mesin Kantong Kertas Kraft, Mesin Kantong Kertas Honeycomb, Mesin Nggawe Amplop, Mesin Penggulung Kertas Honeycomb
Total Karyawan:
5~50
Modal (Juta US$):
1000000 RMB
Taun Didegake:
2018
Sertifikat:
ISO9001, CE
Alamat Perusahaan :
No. 2 Chuangye Road, Zhenglou Standard Factory Park, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou city, Zhejiang Province, China , Wenzhou, Zhejiang, China

Kapasitas Perdagangan

Informasi Perdagangan

Incoterms:
FOB, CFR, CIF, EXW
Ketentuan Pembayaran:
L/C, T/T
Wektu puncak mangsa:
1-3 sasi
Wektu mati mangsa:
Sewulan
Volume Penjualan Tahunan (Juta US$):
US$2.5 Yuta - US$5 Yuta
Volume Tuku Taunan (Juta US$):

Ngisor US $ 1 yuta

Informasi Ekspor

Persentase ekspor:
31% - 40%
Pasar Utama:
Amerika , Asia , Eropah , Eropah Kulon , Worldwide
Pelabuhan paling cedhak:
ningbo
Mode Impor & Ekspor:
Nduwe Lisensi Ekspor Dhewe
Nomer Lisensi Ekspor:
02328693
Jeneng Perusahaan Ekspor:

Wenzhou Zhengding Packaging Machinery Co., Ltd.

Foto Lisensi:

Kapasitas Produksi

Jumlah Lini Produksi:
3
Jumlah Staff QC:
11 - 20 wong
Layanan OEM sing diwenehake:
YA
Ukuran Pabrik (Sq.m):
3.000-5.000 meter persegi
Lokasi Pabrik :
No. 2 Chuangye Road, Zhenglou Standard Factory Park, Wanquan Town, Pingyang County, Wenzhou City, Zhejiang Province, China

Kapasitas Perusahaan