FAQ

Q1: Apa sampeyan nampa selaras?
A: Nggih. Pelanggan bisa ngandhani panjaluk sampeyan, kita duwe tim R&D profesional kanggo ngatur mesin kanggo pelanggan.


Q2. Apa siklus produksi mesin:

A: Siklus produksi 30 ~ 60 dina.


Q3.Apa wektu babar pisan?

A: Wektu babar pisan 1 taun sawise panuku nampa mesin. Yen ana bagean ing mesin sing rusak (kajaba rentan
bagean), kita tanggung jawab kanggo ndandani utawa ngganti gratis.


Q4. Apa insinyur kasedhiya kanggo ngladeni mesin ing luar negeri?

A: Ya, insinyur kasedhiya kanggo nginstal lan latihan ing luar negeri kanthi gratis sajrone pitung dina. Insinyur kita duwe pengalaman lan duwe
VISA jangka panjang kanggo sawetara negara.


Q5: Apa layanan sawise-sales?

A.Bakul bakal nanggapi lan menehi solusi ing 48 jam yen ana masalah urgent ing mesin.
B. Insinyur bakul bisa ngatasi masalah mesin kanthi ngontrol remot yen perlu (ing wektu garansi kanthi bebas, ngluwihi garansi
wektu, bakul kudu ngisi remot kontrol.)
C. Yen masalah ora bisa ditanggulangi dening remot kontrol, bakul bakal ngirim siji engineer kanggo pabrik panuku kanggo pangopènan. Sing tuku
kudu nyedhiyani hotel, dhaharan lan tiket babak kanggo engineer lan mbayar $ 100 saben dina minangka gaji.