Ngarep > Kabar > Warta Industri

Sinau kinerja buffering saka kertas karton honeycomb

2023-06-12

Karton honeycomb minangka jinis bahan kemasan buffer viscoelastic, dibandhingake karo bahan kemasan liyane, kanthi bobot entheng, kekuatan dhuwur, bantalan utama, perlindungan lingkungan ijo, gampang diproses lan kaluwihan liyane, bisa digunakake kanthi akeh ing produk elektronik lan listrik, produk listrik kapindho. , instrumen presisi, peralatan listrik, barang pecah belah transportasi kemasan.