Ngarep > Kabar > Kabar Perusahaan

Kanthi gusset ngisor ngadeg munggah glassine tas kertas nggawe mesin iki kasil dikembangaké ing Wenzhou Zhengding

2023-10-18

Glassine kertas lempitan tas stand-up ngisor iki kasil dikembangaké.

Panggunaan tas kertas transparan glassine kanggo sandhangan wis suwe ditampa dening industri busana,

nanging ora bisa mbukak sisih ngisor mbatesi skenario panggunaan, utamane kaos kanthi kerah keras, sandhangan sing luwih kandel, lsp.

Kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, ing wektu sing padha Kanggo ngatasi masalah sing ngisor kertas glassine sing dilipat gampang pecah,

Staff technical perusahaan kita Applied kita diwasa teknologi paten lan kasil dikembangaké.

Lan ora perlu nggunakake kertas sing wis dilapisi, sing ora mung ngrampungake masalah biaya tuku kertas sing wis dilapisi kanggo pelanggan,

nanging uga mesthekake yen produk rangkep ora bakal ikatan karo lumahing adesif ing suhu dhuwur, amarga kita nggunakake sebagian cara gluing.

Ora ana lem kajaba garis sealing.


Sisih ngisor kertas transparan glassine bisa dibukak kanggo nggedhekake kapasitas ngisor.

Ing wektu sing padha, kudu digawe saka kertas murni tanpa lem sing wis dilapisi. Iki mesthi dadi kepinginan akeh pangguna.

Dina iki, Wenzhou Zhengding Company ndadekake kasunyatan.

Iki online sebagian terpaku telung sisi mesin nggawe tas kertas sealing ora mung bisa nggawe tas sealing telung sisih normal,

nanging uga tas kertas stand-up lempitan ngisor. Iki digawe saka kertas murni, tanpa lapisan lapisan utawa lem sing wis dilapisi;

kertas beda-beda gumantung saka 40 gsm kertas glassine kanggo 80 gsm kertas Kraft kabeh bisa nggawe menyang tas gusset ngisor.


Mesin nggawe tas sandhangan kertas glassineora mung bisa nggawe tas gusset ngisor, nanging uga bisa nggawe kertas normal telung sisih sealing tas karo kertas glassine, Kraft paepr lan wis ditutupi tas kertas etc.



Kanca-kanca sing kasengsem ing please aran gratis kanggo kontak karo kita.